"Ghetto Games" Ikšķilē

28. maijā no plkst. 12 Ikšķiles novada pašvaldība sadarbībā ar ielu un jauniešu kustību "Ghetto Games" Ikšķilē organizē sporta sacensības dažādām vecuma grupām. Šogad visas dienas garumā notiks sacensības ielu basketbolā, futbolā, florbolā, kā arī būs iespēja sevi pierādīt ielu vingrošanas sacensībās un ekstrēmajos sporta veidos.

Pasākuma apmeklētāji varēs stāties pretim bailēm no augstuma, izmēģinot "Jump and Fly" atrakciju, kā arī dzirdēt uzstājamies talantus no jauno mūziķu konkursa "Ghetto Faktors".

Dalībnieku reģistrācijas pasākuma dienā no pulksten 11.00, bet turnīri, atrakcijas, spēles un šovi apmeklētājiem sāksies no pulksten 12.00. Atklāšanu vadīs "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans kopā ar jauno šovmenu Vilhelmu Karlsonu, bet katru no turnīriem vadīs un komentēs attiecīgā sporta veida līderi no "Ghetto Games". Paredzētas īpašas aktivitātes un pārsteigumi apmeklētājiem.

Jaunākajām grupām līdz 16 gadu vecumam dalības maksa no komandas futbolā, florbolā un basketbolā ir 6 eiro, 17+ grupai – 10 eiro.

"Ghetto Workout": ikvienam ir iespēja bez dalības maksas parādīt sevi pamata fizisko vingrojumu izpildīšanā (pietupieni, pievilkšanās, presītes u.c.)

"Ghetto Extreme": BMX sabraukšana skeitparkā un treilos; inline (skrituļslidošanas) un skeitborda sacensības. Pasākuma formāts var mainīties, atkarība no dalībnieku skaita. "Ghetto Games extreme" dalībniekiem būs iespēja cīnīties par vērtīgām naudas balvām.


Tāpat kā pagājušajā gadā atklāšana, atrakcijas un sacensības ielu basketbolā, futbolā, florbolā un ielu vingrošanā notiks Ikšķiles vidusskolas stadionā (Skolas ielā 2), bet paralēli "Ghetto Extreme" sacensības – BMX sabraukšana skeitparkā un treilos, inline un skeitborda sacensības – notiks Lupīni ielas stadionā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ikšķiles vidusskola
  • Notikuma sākums: 2016-05-28 12:00:00