Latvijas Olimpiādes atlases turnīrs volejbolā dāmām Piņķos

No 20. līdz 22. maijam Babītes sporta kompleksā Piņķos notiks Latvijas Olimpiādes kvalifikācijas turnīrs volejbolā dāmām. Turnīrā par divām ceļazīmēm uz finālturnīru, kas notiks jūlija sākumā Valmierā, sacentīsies sešu komandas no Babītes, Mārupes, Limbažiem, Gulbenes un Madonas novadiem, kā arī Daugavpils pilsētas.

Piektdien plkst. 18 mājinieces Babītes volejbolistes tiksies ar Madonu un plkst. 20 Mārupe – ar spēcīgo Daugavpils komandu. Sestdien plkst. 10.00 Mārupe – Madona, 12.00 Babīte – Limbaži, 16.00 Gulbene – Mārupe un 20.00 Babīte – Gulbene.


Sestdien vispirms plkst. 10 mārupietes sacentīsies ar limbažniecēm un plkst. 12 laukuma saimnieces – ar daugavpilietēm, bet turnīra priekšpēdējā mačā plkst. 18 abu Pierīgas novadu komandas tiksies savā starpā (vis spēļu laiki orientējoši).

Kā zināms, šosezon Latvijas čempionātā sporta kluba "Babīte" volejbolistes izcīnīja bronza medaļas, bet Mārupes sporta centra komanda ieguva otro vietu pēc ranga otrajā nozīmīgākajā dāmu volejbola turnīrā – Nacionālajā līgā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Babītes sporta komplekss
  • Notikuma sākums: 2016-05-22 18:00:00