Baltijas frisbija čempionu kausa izcīņa Salaspilī

12. un 13. martā Salaspils sporta namā otro gadu pēc kārtas risināsies Baltijas frisbija čempionu kausa izcīņa telpās, kurā piedalīsies labākās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Sestdien notiks viena apļa grupu turnīri, bet svētdien – finālspēles par trešo un pirmo vietu. Baltijas kausa izcīņā piedalīsies pa četrām vīru un dāmu komandām.

Vīru turnīrā par kausu cīnīsies pēdējo divu gadu Latvijas čempioni un arī pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvēji "Salaspils WT" frisbijisti, šāgada Latvijas vicečempioni "Flying Worms" no Ventspils, Lietuvas spēcīgākā komanda "Vorai", kā arī Igaunijas komanda "FreeFlyers" no Tallinas frisbija kluba.


Dāmu konkurencē šogad startēs Latvijas čempiones Ogres "Moments", pēdējo četru gadu Latvijas čempionāta finālistes, šāgada vicečempiones un pirmā Baltijas čempionu kausa ieguvējas "Salaspils FK" frisbijistes, Igaunijas titulētākā komanda "Lynx" (iepriekš "Sexy Legs") un šīs ziemas sezonas Latvijas Frisbija līgas uzvarētājas "Valmiera Women", kas iespēju piedalīties ieguva Lietuvas komandu atteikuma dēļ.

Sestdien spēles ritēs no plkst. 11 līdz 20, svētdien spēles par trešo vietu – plkst. 11 un 12, fināli – plkst. 13 un 14.

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils sporta nams
  • Notikuma sākums: 2016-03-12 11:00:00