Latvijas sporta spēļu čempionāti nedēļas nogalē Pierīgā

Nedēļas nogalē Pierīgas sporta zālēs Saulkrastos, Piņķos, Salaspilī, Ulbrokā un Spuņciemā notiks Latvijas čempionātu kārtējās spēles basketbolā, volejbolā, handbolā un florbolā. Gaidāmi vairāki principiāli dueļi ar turnīra līderu piedalīšanos.

Piektdien plkst. 20 Saulkrastu sporta centrā notiks Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas A grupas līdervienību – "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas un Saulkrastu komandas – savstarpējā cīņa. Saulkrastieši astoņās šīs sezonas spēlēs piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, bet cēsniekiem ir septiņas uzvaras deviņos mačos.


Baltijas dāmu volejbola līgā divas spēles brīvdienās savā laukumā Piņķos aizvadīs sporta kluba "Babīte" volejbolistes. Sestdien plkst. 18 viņas tiksies ar kaimiņiem turnīra tabulā "Zeltaleja/MSĢ" vienību (abām komandām ir pa sešām uzvarām un vienam zaudējumam). Bet svētdien plkst. 12 Piņķos viesosies turnīra tabulas līderes (septiņas uzvaras septiņās spēlēs) "Kohila VK" volejbolistes no Igaunijas.

Latvijas "SynotTip" virslīgas handbola čempionātā divas spēles paredzētas Salaspils sporta namā. Piektdien plkst. 19.30 MSĢ/Latvijas junioru izlase tiksies ar Ludzas sporta klubu "Latgols", bet svētdien plkst. 18.30 – ar klubu "Jūrmalas sports". Junioriem šosezon pie punktiem tikt vēl nav izdevies.

Latvijas pirmās līgas turnīrā divas spēles paredzētas Ulbrokas sporta kluba handbolistiem. Sestdien plkst. 16 viņi Ulbrokas sporta kompleksā mērosies spēkiem ar "RTU/Seniors" handbolistiem, bet svētdien plkst. 13 Spuņciema sporta zālē cīnīsies ar "Jūrmalas sports" otro komandu. Abas šīs spēles ir svarīgas cīņā par iekļūšanu finālturnīrā.

Netipiski klusa šī nedēļa Pierīgā ir florbolistiem. Vienīgā spēle notiks sestdien plkst. 17 Spuņciemā, kur pirmās līgas turnīra Centra grupas divu līdervienību mačā tiksies sporta kluba "Babīte" un FK "Irlava/Avant" florbolisti.

Papildus Info

  • Norises vieta: Saulkrasti, Piņķi, Salaspils, Ulbroka, Spuņciems
  • Notikuma sākums: 2015-12-11 20:00:00
  • Notikuma beigas: 2015-12-12 16:00:00