Latvijas čempionātu spēles nedēļas nogalē Pierīgā

Ar kārtējām spēlēm Piņķos, Saulkrastos, Inčukalnā, Spuņciemā, Ulbrokā un Mārupē nedēļas nogalē turpināsies Latvijas čempionāti basketbolā, florbolā, volejbolā un handbolā, kā arī Jaunatnes hokeja līgā.

Sestdien un svētdien, 28. un 29. novembrī, plkst. 13 "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos hokeja klubs "Rīga" Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīra ietvaros aizvadīs divas spēles ar Baltkrievijas klubu "Dinamo-Raubiči". Abām komandām, kas atrodas MHL Rietumu zonas pēdējās divās vietās, šī būs laba iespēja papildināt punktu bagāžu, turklāt viesi līdzšinējās 19 spēlēs nav guvuši nevienu uzvaru.


Piektdien plkst. 20 Saulkrastu sporta centrā notiks Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas B grupas spēlē mājinieki saulkrastieši uzņems kaimiņus turnīra tabulā Alūksnes bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņus.

Sestdien plkst. 17 Spuņciemā nūjas krustos abas Latvijas pirmajā līgā spēlējošās florbola komandas no Babītes un Saulkalnes. Savukārt svētdien plkst. 15.30 Ulbrokas sporta kompleksā "Elvi" līgas mačā Ulbrokas/FS "Masters" florbolisti tiksies ar Kocēnu "Rubeni".

Sestdien paredzētas vairākas volejbola spēles. Mārupes sporta kompleksā mājinieces Mārupes sporta centra volejbolistes plkst. 10.30 dāmu Nacionālās līgas turnīrā sacentīsies ar Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas komandu, bet plkst. 13.30 – ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes vienību. Bet vakarā plkst. 19.15 Ulbrokas sporta kompleksā – Nacionālās līgas spēle vīriešu komandām "LSPA/Stopiņi" pret Talsiem.

Visbeidzot divas spēles arī Latvijas handbola čempionāta pirmās līgas turnīrā: sestdien plkst. 14 Ulbrokas sporta kluba komanda savā laukumā uzņems "Dobeles/Tērvetes" vienību, bet svētdien plkst. 13 Spuņciemā kluba "Jūrmalas sports" otrā komanda mērosies spēkiem ar "Celtnieks Rīga" dublieriem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Piņķi, Saulkrasti, Inčukalns, Spuņciems, Ulbroka, Mārupe
  • Notikuma sākums: 2015-11-28 13:00:00