Sacensības jāšanas sportā "Garkalnes rudens 2015"

17. oktobrī no plkst. 11 līdz 17 privātajā saimniecībā "Kriķi" Garkalnes novada Upesciema Garajā jūdzē tiks organizētas treniņsacensības "Garkalnes rudens 2015" jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā ar šķēršļu augstumiem no 50 līdz 120 cm un vadības maršruts iesācējiem.

Šāda veida pasākumi galvenokārt domāti jaunajiem jātniekiem, lai pārbaudītu vasarā apgūtās prasmes, kā arī zirgiem, kas sākuši startēt šogad. Bet, protams, arī visiem citiem zirgu mīļotājiem un "hobijniekiem" dažādā vecumā, kuri grib izmēģināt spēkus un gūt sacensību pieredzi.

Piedalīties var jebkura vecuma jātnieki ar zirgiem un ponijiem, iepriekš piesakot savu dalību, lai labāk varētu organizēt sacensības un saplānot laikus. Pilns nolikums atrodams www.zirgam.lv. Maršrutus liks konkūrists ar lielu starptautisku sacensību pieredzi Ibrahims Vaskovs.

Jātnieku sporta klubs "Kriķi" cienās dalībniekus ar tēju, cepumiem un siltu zupu. Ļoti cerams, ka būs labvēlīgi laika apstākļi un jāšanas entuziastus nepārsteigs lietus vai sniegs.

Papildus Info

  • Norises vieta: Garkalnes novada “Kriķi“
  • Notikuma sākums: 2015-10-17 11:00:00