03.06.2012 20:35

Ar ticību labajam

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Tā vien šķiet, ka šī nedēļa paskrēja vēja spārniem. Neraugoties uz nemīlīgajām un aukstajām dienām, kas nebūt nepiederas, silto vasariņu gaidot, aktivitātes Pierīgas pašvaldībās nudien iepriecināja.

Laikā, kad humānās vērtības un ērtības ir novietotas ne tajā augstākajā plauktiņā, vismaz daļa Pierīgas iedzīvotāju var atviegloti uzelpot un nākotnē raudzīties ar gaišāku skatu: Siguldas slimnīcā atklātas jaunas telpas, Ādažos darbu sāk pašvaldības policija, kas nenogurstoši nodrošinās kārtību 24 stundas diennaktī, Garkalnē futbola spēlētāji vairs netraucēs māmiņu pastaigas.


Tomēr pats jaukākais – Ķekavā teju, teju taps vērienīgs projekts tieši tai sabiedrības daļai, par kuru cilvēki parasti izvairās runāt. Bērniem ar īpašām vajadzībām, ļoti ticams, taps paralimpiskā jāšanas sporta un rehabilitācijas centrs. Ir neizsakāms prieks, ka tepat pie mums atrodas entuziasti, kuri nežēlo savu laiku un spēku, lai tikai palīdzētu un atbalstītu tos, kuriem nudien neiet tik viegli, kā gribētos. Starp citu, centra idejas iniciatore Indra Fiļipova pērn tika nominēta kā viena no Latvijas lepnuma kandidātēm. Un tas atkal ir attaisnojies!

Savukārt lielas izmaiņas piedzīvoja Ropažu novads, kura priekšsēdētājs samaksāja dārgo neuzticības cenu. Tagad novads varēs lepoties ar jaunu priekšsēdētāju – domes priekšsēdētāja amatā atgriezies Antons Cibuļskis. Daļa iedzīvotāji teic, ka šādas izmaiņas esot tikai uz labu, bet daļa tomēr nav sajūsmā. Bet visiem jau neizpatiksi.