Jūrmalas skriešanas svētki

27. septembrī norisināsies viens no gaidītākajiem rudens aktīvās atpūtas notikumiem –Jūrmalas skriešanas svētki. Visas dienas garumā, papildu skriešanas un nūjošanas sacensībām, apmeklētājus gaidīs virkne izklaidējošu, sportisku un radošu pasākumu.

Jūrmalas skriešanas svētki norisinās otro gadu pēc kārtas un šogad tie būs vēl grandiozāki kā iepriekš – ar pavisam jaunu nūjošanas distanci un vēl daudzpusīgāku izklaides programmu.

Aktīvās atpūtas un sporta piekritēji no visas Latvijas ir aicināti pieteikt savu dalību šādās aktivitātēs: 10km un 5km distances individuālajiem skrējējiem; 5km nūjošana; 10 km stafešu skrējiens (4x2,5km), kurā īpaši aicināti piedalīties uzņēmumi, draugu kompānijas un citas komandas; bērnu skrējiens (0,5-1km), kas paredzēts jaunākajai skrējēju paaudzei.

Pieteikties "Jūrmalas skriešanas svētkiem" ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv. Reģistrējoties iepriekš, dalības maksa visās distancēs ir 7 eiro, bet, kā, ierasts bērnu distancē bērniem vecumā līdz 12 gadiem un skolēniem, reģistrējoties iepriekš, dalība ir bez maksas.

Svētdien līdz ar pirmajiem startiem no plkst. 11 uz skatuves kāps un klātesošos iekustinās Latvijā vienīgā perkusatīvā grupa, kas izpilda karstasinīgos brazīliešu ritmus – "Samba de Riga". Turpinot koncertu, uz skatuves kāps arī Latvijas popmūzikas un nu jau arī latino stila mūzikas izpildītāja Jenny May, bet plkst. 14:30 koncertprogrammu noslēgs visiem labi pazīstamā, latviešu romantiskākā popgrupa "Otra Puse".

Šoruden "Jūrmalas skriešanas svētki" ne tikai aicina cilvēkus būt aktīviem un justies labi, bet arī vienoties kopīgam mērķim – atbalstīt tos, kam tas visvairāk nepieciešams. Tādēļ 1 eiro no katras reģistrācijā samaksātās dalības maksas organizatori ziedos nepieciešamā mācību un sadzīves inventāra iegādei Dienas aprūpes centram bērniem Jūrmalā. Ziedot līdzekļus dienas aprūpes centra atbalstam būs iespējams arī uz vietas pasākumā apmaiņā pret momentfoto īpašā foto stūrītī.

Papildus Info

  • Norises vieta: Majoru pludmale
  • Notikuma sākums: 2015-09-27 11:00:00