"Orientējies Doles salā" sezonas noslēguma sacensības

Ar devīzi "Atvadies no vasaras sportojot! " orientēšanās un aktīvās atpūtas sacensības "Orientējies Doles salā" aicina uz trešās sezonas noslēguma etapu 19. septembrī. Sacensības norisināsies jau ierastajā vietā – Doles salas krodziņa "Nēģis" apkārtnē.

Ievērojot jau zināmu tradīciju, sezonas noslēguma sacensību formāts būs piedzīvojumu sacensības – tāpat kā iepriekšējo "Orientējies Doles salā" divu sezonu noslēgumā. Tās sastāvēs no trim distancēm – klasiskās komandu orientēšanās jeb rogaininga, kā arī papilduzdevumu jeb šķēršļu un laivu distancēm.

No plkst. 11.30 sāksies reģistrācija un klātienes pieteikšanās sacensībām, plkst. 12.40 komandu sapulce, savukārt pirmā komanda orientēšanās distancē dosies plkst. 13. Pieteikšanās sacensībām jau šobrīd notiek sacensību mājas lapā.

"Orientējies Doles salā" sacensībās var piedalīties jebkurš interesents, veidojot komandu 2–5 cilvēku sastāvā. Nav svarīgi, vai dalībnieks ir pieredzējis sportists, profesionālis, iesācējs vai arī tikai apsver domu pamēģināt kaut ko tādu pirmo reizi. Sacensībās ir gaidīti visi interesenti, arī ģimeņu komandas, kurām ir izveidota atsevišķa komandu apakšgrupa.

Šīs ir pēdējās no šogad kopumā paredzētajām četrām "Orientējies Doles salā" sacensībām. Katras no tām bija plānotas ar atšķirīgu formātu – klasiskā orientēšanās, foto orientēšanās ar velosipēdiem, kā arī nakts orientēšanās sacensības.

Sīkāka informācija, sacensību nolikums un pieteikšanās sacensību mājas lapā www.ods.lv.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Doles salas krodziņš
  • Notikuma sākums: 2015-09-19 13:00:00