Veselības maršruta atklāšana Jūrmalā

Pirmdien, 14. septembrī, plkst. 14 Jūrmalas veselības nedēļas ietvaros Jūrmalā tiks atklāts Veselības maršruts. Uz atklāšanu, kas notiks Veselības maršruta sākuma punktā, 300 metrus no Talsu Šosejas un Celtnieku ielas krustojuma Jaunķemeru virzienā, aicināts ikviens interesents.

Veselības maršrutu atklās Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) un Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji, atklāšanā piedalīsies arī fizioterapeits, kurš izstrādāja maršrutā izliktos uzdevumu kompleksus.

Veselības ministrijas un SPKC kampaņas "Aktīva ik diena!" ietvaros piecās Latvijas pilsētās – Ogrē, Jūrmalā, Cēsīs, Tukumā un Varakļānos – tiek atklāti Veselības maršruti, kas ir aptuveni 2 km garas pastaigu vietas ar izvietotiem uzdevumu kompleksiem ikdienas sporta aktivitāšu minimuma veikšanai.

Jūrmalā šis maršruts ved pa jūrmalnieku iecienīto pastaigu vietu Kauguros no Talsu šosejas uz Jaunķemeru pludmali. Maršrutā ir izvietoti stendi ar uzdevumiem ne tikai ķermenim, bet arī prātam.

Maršruta atklāšanas laikā tiks izlozētas trīs Veselības veicināšanas kartes klātesošajiem viesiem. Šīs Veselības veicināšanas kartes sniedz dažādas atlaides uzņēmumos minētajās piecās Latvijas pilsētās.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Jūrmala, Talsu šoseja
  • Notikuma sākums: 2015-09-14 14:00:00