25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens

25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens Jeļizaveta Iļjina

6. septembrī Siguldā norisināsies gada lielākais notikums Latvijas riteņbraukšanā – jubilejas 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens ir viens no senākajiem Eiropas riteņbraukšanas masu pasākumiem. Šogad pasākums ir īpašs ar to, ka tas svin nozīmīgo 25. jubileju.

Šajā gadā organizatori īpaši aicina pieteikties dalībniekus, lai kopīgi labotu 1939. gada dalībnieku rekordu. Rīkotāji izveidojuši līdz šim nebijušu un vēsturisku akciju. Katra šāgada Vienības velobraucienā dalībnieka vārds un uzvārds tiks iegravēts īpašā vides objektā, kas atradīsies Siguldas Svētku laukumā.

Aktīvās atpūtas cienītāji Latvijas Riteņbraucēju Vienības braucienā ir aicināti piedalīties kādā no tradicionālajām distancēm – 100 kilometru garajā "Itera" sporta šosejas braucienā, 45 kilometru garajā SEB MTB braucienā vai "LDz" Tautas šosejas braucienā, kura garums būs 36 kilometri.

Šogad velobraucienā tiks sumināti ne tikai ātrākie dalībnieki, bet arī lielākie darba, pašvaldību un skolu kolektīvi, kuplākās ģimenes, stilīgākie riteņbraucēji un vēl daudzas citas nominācijas, kas pasākumu padarīs vēl krāšņāku, un interesantāku.

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas Svētku laukums
  • Notikuma sākums: 2015-09-06 11:00:00