Sacensības jauniešiem "Sports vieno Salaspili" un bērnu sporta svētki

29. augustā no plkst.11.30 Salaspils sporta nama stadionā un laukumā pie sporta nama norisināsies sacensības bērniem un jauniešiem "Sports vieno Salaspili".

Dalībniekiem ir iespēja piedalīties tādos komandu sporta veidos kā volejbolā, futbolā, ielu handbolā, ielu basketbolā un florbolā. Pasākuma mērķis ir aicināt bērnus un jauniešus aktīvi iesaistīties sportā un kopā ar draugiem veidot, pieteikt savas komandas sporta veidā, ar kuru nodarbojas savā brīvajā laikā – pagalmā, skolā vai treniņu zālē. Nav nozīmes, vai profesionāli trenējies kādā no šiem sporta veidiem.



Savukārt svētdien no plkst. 10.50 turpat Salaspils sporta nama stadionā jau 41. reizi risināsies bērnu sporta svētki (reģistrācija no plkst. 9.30).

Šogad bērnu sporta svētkus apciemos svētku patrons, godalgotais sporta čempions Karlsons, kurš parūpēsies par to, lai mazie dalībnieki nebaidītos piedalīties kopā ar citiem bērniem sporta disciplīnās, jo šajos svētkos mērķis nav uzvarēt. Šo svētku mērķis ir radīt bērnos vēlmi sportot, iepazīt dažādus sporta veidus un priecāties kopā ar saviem draugiem, kaimiņiem un paziņām. Sporta disciplīnās tiek aicināti bērni līdz 12 gadu vecumam.

Pašiem mazākajiem kopā ar savām mammām būs iespēja piedalīties bēbīšu rāpojienā, lielākajiem bērniem būs iespēja izmēģināt savus spēkus tāllēkšanā, skrējienā, šķēršļu skrējienā, handbolā, florbola metienos, basketbola bumbu precizitātes metienos. Ģimenēm kopā ar savām atvasēm būs iespēja iepazīt tuvāk Salaspili, dodoties fotoorientēšanās disciplīnā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils sporta nama stadions
  • Notikuma sākums: 2015-08-29 11:30:00
  • Notikuma beigas: 2015-08-30 10:50:00