Ziemeļaustrumeiropas rallijkrosa posms "333" trasē Ropažu novadā

18. un 19. jūlijā sporta kompleksā "333" Ropažu novadā norisināsies šovasar lielākais rallijkrosa notikums Baltijas reģionā – Ziemeļaustrumeiropas (NEZ) rallijkrosa čempionāta posms.

Divu dienu garumā "333" trasē sacentīsies labākie rallijkrosa un kroskartu braucēji no astoņām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Somijas, Dānijas, Norvēģijas un Krievijas. Plānots, ka šis posms pulcēs Latvijā rekordlielu dalībnieku skaitu, tajā skaitā arī tādus autosporta pasaulē atzītus pārstāvjus kā Ola Froshaugs, Olivers Sulbergs un, iespējams, pat būs iespēja satikt klātienē leģendāro rallija pilotu Peteru Sulbergu.

Pasākuma laikā apmeklētājus sagaida dažādas atpūtas un izklaides iespējas gan karstākajiem autosporta cienītājiem, gan ģimenēm ar bērniem. Par pārsteigumiem un autosportiskas atpūtas iespējam apmeklētājiem paralēli sacensību norisei parūpēsies gan Latvijas autosporta zvaigznes, gan sporta komplekss "333".

Biļetes varēs iegādāties pasākumu norises vietā un to cena būs: 18. jūlijā – 7 eiro, 19.jūlijā – 10 eiro, bet abām dienām – 15 eiro. Bērniem līdz 12 gadiem ieskaitot ieeja pasākumā bez maksas (uzrādot personu apliecinošu dokumentu).

Sestdien no plkst. 14.30 notiks brīvie treniņbraucieni, bet plkst. 17 pirmais kvalifikācijas brauciens. Svētdien plkst. 8 otrais kvalifikācijas brauciens, plkst. 12 atklāšanas ceremonija, plkst. 12.10 trešais kvalifikācijas brauciens un finālbraucieni.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sporta komplekss
  • Notikuma sākums: 2015-07-18 14:30:00