Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku sporta spēles Mārupē

Gadskārtējās Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku sporta spēles šogad, tāpat kā pērn, notiks Mārupes sporta kompleksā pie Mārupes vidusskolas. Sacensību sāksies plkst. 13 ar atklāšanas parādi un ritēs līdz aptuveni 18.30, bet uzvarētāju apbalvošana paredzēta plkst. 19 Tīraines sporta kompleksā.

Sacensību programmā šoreiz paredzēts volejbola turnīrs (4:4), stafete "Drošie un veiklie" ar dažāda izmēra bumbām, stafete "Ātrie snaiperi" ar basketbola bumbu, stafete "Ozoliņa labirints" ar BMX divriteni un futbola bumbu, stafete "Klibais pirāts Flints" ar koka nūjām, sacensības futbola piespēlēs, "ūdens biatlons" ar ūdens pistoli, badmintona dubultspēļu turnīrs, "Power kick" spēka pārbaude ar takevondo elementiem un, protams, tradicionālā priekšsēdētāju trīscīņa ar pārsteigumiem novadu mēriem.

Labākos sveiks gan atsevišķās sacensībās, gan komandu vērtējumā. Komandu ieskaitē vērtē visus sporta veidus. Vietu kopvērtējumā nosaka, summējot komandas izcīnītās vietas katrā sporta veidā. Kopvērtējumā uzvar komanda ar vismazāko punktu summu (vietu summu). Vienādu punktu skaita gadījumā augstāka vieta komandai, kurai vairāk pirmo vietu atsevišķos sacensību veidos. Ja šis rādītājs ir vienāds, salīdzina otrās vietas u.t.t.

2015. gada Pierīgas novadu sporta spēļu kopvērtējumā līderi ir pagājušā gada uzvarētāji mārupieši (144,5 punkti), kuriem seko Babīte (138,5), Baldone (133), Ropaži (132), Salaspils (128) un Stopiņi (124,5).

Papildus Info

  • Norises vieta: Mārupes sporta komplekss
  • Notikuma sākums: 2015-06-27 13:00:00