01.06.2015 13:27

Mārupē kļuvuši populāri mājražotāju un amatnieku tirdziņi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupē kļuvuši populāri mājražotāju un amatnieku tirdziņi publicitātes

Mājražotāju un amatnieku tirdziņš Mārupē guvis lielu atsaucību, tādēļ, pēc iedzīvotāju lūguma, turpmāk Konrādu ielas skvērā aiz Mārupes kultūras nama tie tiks rīkoti regulāri.

Kā portālam "Aprinķis.lv" pavēstīja pasākuma organizatori, mārupieši par šāda veida tirdziņiem, kuros var iegādāties ekoloģiskus un gardus produktus, bijuši ļoti priecīgi, tāpēc turpmāk tie norisināsies katra mēneša pirmajā svētdienā. Turklāt nākamais, jau otrais, mājražotāju un amatnieku tirdziņš gaidāms jau šajā nedēļas nogalē.

Tas norisināsies svētdien, 7. maijā, no plkst. 10 līdz 17. Ikviens tiek aicināts uz Konrādu ielu, kur apmeklētājus priecēs izmeklēta un kvalitatīva pašmāju mājražotāju, zemnieku, mazo ražotāju un amatnieku produkcija no tuviem un tāliem Latvijas novadiem.

Tāpat šoreiz apmeklētājiem skvērā tiks novietota un iekurta pārvietojamā pirts un kubls, savukārt zinoši pirtnieki no pirts skolas Lielzemenes iepazīstinās ar rituāliem un tradīcijām. Pasākuma viesi, ja vien to vēlēsies, varēs baudīt pirts priekus turpat uz vietas, Konrādu ielas skvērā!

Kā informē pasākumu organizatori, mājražotāju un amatnieku tirdziņā īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem, jo tiks sarūpētas radošās darbnīcas, ziepju vārīšanas meistarklases, lielformāta galda spēles, radoši pozitīvais fotoplacis un citi pārsteigumi.

Tirdziņu rīko Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un atbalsta biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji", ar Mārupes novada domes un Biedrības sadarbības partneru atbalstu. Pirmais šāda veida tirdziņš Mārupē tika rīkots 4. maijā Mārupes tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros.