06.06.2015 12:30

Vai lasāt "Rīgas Apriņķa Avīzi", un ko vērtīgu tajā atrodat?

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vai lasāt "Rīgas Apriņķa Avīzi", un ko vērtīgu tajā atrodat? Aprinkis.lv

Atzīmējot "Rīgas Apriņķa Avīzes" septiņdesmito jubileju, vaicājām, vai Pierīgas iedzīvotāji lasa laikrakstu un vai tajā atrod sev ko vērtīgu un interesantu.

Mārtiņš Bojārs, Mārupes novada domes priekšsēdētājs:
"Rīgas Apriņķa Avīzi" es abonēju jau vismaz piecus gadus. Kā pašvaldību darbinieks es tur atrodu sev noderīgu informāciju par Pierīgas novadiem un jaunumiem citās pašvaldībās. Protams, ir jau iespēja visu to, kas mani interesē, atrast novadu mājaslapās, bet man patīk lasīt tieši papīra formātā. Ja kaut kas ieinteresē vairāk, tikai tad lasu arī citu novadu mājaslapas, bet vispirms ir "Rīgas Apriņķa Avīze".
Karina Putniņa, Baldones novada domes priekšsēdētāja:
"Rīgas Apriņķa Avīzi" lasu regulāri – katru numuru. Mani interesē, kas notiek pārējos novados – ziņas, jaunumi citās pašvaldībās, lai smeltos pieredzi un kādu labu ideju. Izlasu par interesantiem pasākumiem, ko varbūt varam pārņemt arī mūsu novadā. Labprāt lasu rakstus un intervijas ar personībām. Tās ir tās galvenās lietas, ko meklēju. Varbūt gribētos plašāku skatījumu uz procesiem valstī, kas, no mūsu Pierīgas novadu viedokļa, ir pašvaldību aktuālie jautājumi, par ko tik plaši diskutē. Mēs, pašvaldību darbinieki, varbūt zinām tos "par" un "pret", bet iedzīvotājiem daudzas lietas reizēm ir neskaidras.
Valts Variks, Ķekavas novada domes priekšsēdētājs:
Es lasu reģionālo laikrakstu "Rīgas Apriņķa Avīze", jo tur ātri un vienkopus varu uzzināt aktuālās lietas kaimiņu novados. Tā kā pēc dabas esmu konservatīvs, uzziņai man vairāk patīk izmantot tieši drukātos medijus – avīzei ir sava "garša", piemēram, kādu analītisku rakstu vai interesantu interviju varu pārlasīt vēlreiz, apdomāt rakstīto.
Ilze Verpakovska, veikala vadītāja Baldonē:
"Rīgas Apriņķa Avīzi" izšķirstu visu, bet vairāk skatos to, kas saistīts ar Daugmali. Man patīk īsi, konkrēti raksti. Ja virsraksts šķiet interesants, izlasu arī tekstu. Labprāt lasu par pasākumiem, kas notiek novados. Vairāk gribas pozitīvas lietas.

Foto - Einārs Binders