Pavasara riteņbraukšanas sacensības Carnikavā

Carnikavas sporta centra pavasara sacensību sezona tiks atklāta līdz ar lielajām Carnikavas pavasara riteņbraukšanas sacensībām, kas norisināsies jau 23. maijā. Šogad sacensības notiks nevis Piejūras dabas parka ierastajās trasēs, bet jaunajā sporta un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi".

Bērnu "Rāmkalni" distances plānotas "Zibeņu" starta laukumā, kur visi jaunie riteņbraucēji līdz 10 gadu vecumam mērosies spēkiem 250 vai 1200 m aplī atbilstoši savai vecuma grupai. Visi mazie dalībnieki, kas startēs "Rāmkalni" bērnu distancēs, saņems īpašo sacensību diplomu, kuru uzrādot atpūtas parkā "Rāmkalni", pretī saņems trīs bezmaksas nobraucienus pa rodeļu trasi.

Savukārt 2 km "Asics" sporta aplis paredzēts 12 gadus veciem jauniešiem un jaunietēm. Visiem pārējiem sacensību dalībniekiem būs iespēja startēt vieglas un vidējas grūtības pakāpes "Pickwick" tautas meža aplī vai "TavamSportam.lv" sporta meža aplī.

Šogad rīkotāji parūpējušies par īpašu "saldo ēdienu" pašiem spēcīgākajiem Latvijas velobraucējiem – pirmo reizi Carnikavā notiks XCO izaicinājuma brauciens velo elitei, kas būs interesantas sacensības ne tikai braucējiem, bet arī skatītājiem.

Elektroniskā pieteikšanās turpinās www.sports.carnikava.lv līdz 21. maija pusnaktij. Piesakoties elektroniski dalības maksa sacensībās ir 3 EUR Carnikavas viesiem, savukārt Carnikavas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem – bez maksas. Pieteikties varēs arī sacensību dienā, bet jau par palielinātu dalības maksu – 5 EUR jebkuram dalībniekam.

Visa informācija par sacensībām, sacensību nolikums un trašu shēmas pieejama www.sports.carnikava.lv. Informatīvais tālrunis: 29561366.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sporta un aktīvās atpūtas centrs ”Zibeņi”
  • Notikuma sākums: 2015-05-23 11:00:00