Krosa skriešanas sacensības "Olaines Apļi"

Olaines pilsēta jau ceturto gadu aicina pieteikties vienam no lielākajiem Olaines sporta dzīves pasākumiem – krosa skriešanas sacensībām "Olaines Apļi 2015", kas ik gadu pulcē vairāk nekā 300 lielu un mazu skrējēju ne tikai no Olaines, bet arī kaimiņu pilsētām un novadiem.

Rīkotāji stāsta, ka pasākums ir īpašs ne tikai ar ainaviskām skriešanas trasēm, bet arī ar to, ka sacensības ir bez maksas un pieejamas ikvienam skriešanas cienītājam. Tiek piedāvātas trīs dažāda garuma distances, netiks arī aizmirsts par pašiem mazākajiem dalībniekiem.

Var pieteikties kādai no distancēm jau tagad: "Rimi" 5 km vai 5 km nūjošana, "Olaines sporta centra" 7 km, "Olainfarm" 10 km vai "Sapņu biroja" bērnu skrējieni. Sacensību nolikums un pieteikšanās – www.sportlat.lv un www.olainesports.lv.

Sacensības organizē Olaines sporta centrs sadarbībā ar sporta biedrību "Sportlat". Skrējiens norisināsies Olaines novada svētku ietvaros 23. maijā Olaines Mežaparkā. Pirmie starti plkst. 12, mazākajiem skrējējiem – plkst. 11.

Pēc skriešanas sacensībām visi dalībnieki ir aicināti piedalīties Olaines novada svētkos un plkst. 20 baudīt atraktīvās grupas "Keksi" uzstāšanos.

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines Mežaparks
  • Notikuma sākums: 2015-05-23 11:00:00