Jūrmalas velomaratons un ”Grand Prix” izcīņa riteņbraukšanā

Sestdien par Latvijas riteņbraukšanas galvaspilsētu kļūs Jūrmala, kur vienas dienas laikā notiks gan mūsu valstī augstākā līmeņa šosejas sacensības profesionāļiem šosejā, gan tautas velomaratons.

"Jūrmala Grand Prix" izcīņā dalību apstiprinājušas 14 profesionālās un pusprofesionālās komandas, kā arī vairāku valstu nacionālās izlases no Latvijas, Lielbritānijas, Krievijas, Vācijas, Rumānijas, Ukrainas, Slovākijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas un Baltkrievijas. Latvijas godu sacensībās aizstāvēs divas komandas – "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" un "Rietumu- Delfin".

Starts pie Dzintaru koncertzāles plkst.9.30, finišs paredzēts ap 13.30. Jāņem vērā, ka distances 182 kilometrus riteņbraucēji veiks 13 apļos, kas līdz to padarīs sacensības interesantākas skatītājiem.

Savukārt no plkst.14.20 turpat pie Dzintaru koncertzāles startēs "SMScredit.lv" Jūrmalas velomaratons. Ar piecu minūšu intervālu dalībnieki dosies trasē sporta distancē (126 km), "Skandi Motors" tautas distancē (60 km) vai "Gutta" ģimenes distances (14 km).

Papildus Info

  • Norises vieta: Starts un finišs pie Dzintaru koncertzāles
  • Notikuma sākums: 2012-05-19 09:30:00