Muzikālā pasaka "Trīs sivēntiņi un Cūkmens" Salaspilī

Muzikālā pasaka "Trīs sivēntiņi un Cūkmens" Salaspilī www.cukmens.lv

13. martā plkst. 9 Salaspils pilsētas kultūras namā "Rīgava" viesosies muzikālā pasaka bērniem "Trīs sivēntiņi un Cūkmens".

Izrādē "Trīs sivēntiņi un Cūkmens" "Jaunais teātris" sadarbībā ar AS "Latvijas Valsts Meži" piedāvā bērniem tikšanos ar slaveno Cūkmenu. Lugas sižets ir saistīts ar pazīstamo pasaku par "Trīs sivēntiņiem", taču izrādē notikumi izvērsti plašāk un mūsdienīgāk.

Jaunā teātra versijā trīs sivēntiņi ir par rukšiem pārvērsti zēni, kuri atbraukuši ar klasi ekskursijā uz mežu un, neklausot skolotājas brīdinājumus, mežā izmētā dažādus atkritumus. Cūkmens zēnus pārvērš par sivēniem.

Nu viņiem sākas dramatiski un aizraujoši piedzīvojumi, kuru laikā viņi iepazīstas ar meža zvēriem – viltīgo Lapsu Nelliju, naivo vilku Nātanu, zaķenīti Billīti, kura ir apēdusi bateriju un tā smagi saslimusi, un gudro pūci Burdari. Zēniem ir jāpaveic gandrīz neiedomājamas lietas un jābūt ļoti nesavtīgiem, tikai tad viņiem būs iespēja pārtapt atkal par cilvēkiem...

Izrādē ir daudz joku un asprātību par mūsdienīgām, bērniem atpazīstamām sadzīviskām norisēm, savstarpējām attiecībām un situācijām.

Lomās: Latvijas Leļlu teātra aktieris Artūrs Putniņš, aktieris Ziedonis Veits, TV šovu uzvarētāja un dejotāja Sarmīte Prule, Latvijas Radio vokālā ansambļa "Dzeguzīte" solisti Emīls Guģis, Rūdolfs Rumpis, Kristofers Zvejnieks, Marta Guģe.

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils kultūras nams "Rīgava"
  • Notikuma sākums: 2015-03-13 09:00:00