Elīnas Pastenekas foto izstāde "Skarbā patiesība un harmonija" Siguldā

Elīnas Pastenekas foto izstādes "Skarbā patiesība un harmonija" atklāšana notiks 9. janvārī plkst. 19.00 Siguldas pagasta kultūras namā.

Elīna Pasteneka ir patiesi īstena siguldiete un lepojas par savu pilsētu. Kopš mazām dienām māksla ir piesaistījusi Elīnas uzmanību un interesi. Divas mūzas, kas aizrauj jauno mākslinieci, ir fotogrāfija un glezniecība. Darbos ieguldīts dziļš radošums un pozitīvās emocijas.

Mācoties Ekonomikas un kultūras augstskolā, Elīna ir apguvusi interjera dizainera un telpu plānotāja profesiju. Pašreiz savā profesijā nestrādā, bet ārpus darba darbojās dizaina izstrādē un veido dažādus dekorus. Īstenojot savus bērnības sapņus, nesen beigusi aktieru skolu. Šobrīd E.Pasteneka studē "Foto skolā", kur apgūst fotogrāfa profesiju, kas palīdz vairāk izzināt aroda nianses.

Zirgi, kas ir Elīnas sirds lieta, un pamestas mājas, kas uzrunā ar savādo šarmu, izstādes fotogrāfijās atklāj, kas tad ir skarbā patiesība un harmonija, kam mēs ikdienā pasteidzamies garām. Elīna priecāsies, ja kaut uz mirkli izstādes apmeklētājs gūs baudu un laimes sajūtu par sasniegto gala rezultātu.

Izstāde atvērta līdz 31. janvārim darba dienās no plkst. 10.00 līdz 19.00, sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Ieeja – bez maksas.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas pagasta kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2015-01-09 19:00:00
  • Notikuma beigas: 2015-01-31 19:00:00