Koncertizrāde "Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā" Ādažos un Siguldā

Nekādi pantiņi vai dzejolīši, bet dziesmas! Šodien jāiet uz Brīnumskapja skolu, to pašu, ko katru svētdienu rāda Latvijas televīzijā.

Atceries, tā ir tā skola, kurā mācās no dziesmām, nevis no grāmatām. Un mums ir atlikusi pati pēdējā šī gada Brīnumskapja skolas Ziemassvētku stunda!

Profesors Actiņš Austiņš staigā izspūris, jo Meistars Ziemeļvējs ir sapūtis Internetam pilnu galvu tā, ka profesors ir pilnīgi saputrojies un vairs netiek gudrs, vai Ziemassvētkos sniegs ir obligāts vai nav, jo izrādās citās zemēs sniega nemaz nav un kā tad lai sagaida Ziemassvētku vecīti ar lielajām kamanām?

Mēģināsim Actiņam Austiņam palīdzēt, un pie reizes pajautā mammai un tētim, kā "Priecīgus Ziemassvētkus" var pateikt dažādās pasaules valodās. Mums Brīnumskapī jāpagūst uzrakstīt dziesmu, kuru saprot visā pasaulē!

Pati Brīnumskapja skola mirdz, kā jau uz svētkiem. Nāc, paskaties!

Mūzikas skolotājs Andris ar Komponistu iegrimuši nošu lapās, Meitene Malvīne ķircina Tantiņu un Rasiņu, kuri cenšas apgūt Ziemassvētku deju pie slavenās deju skolotājas Kodes. Bet Kaķītis Laķītis ir pavisam laimīgs, tam izdevies atrast Brīnumskapja skolas zvanu, un nu Ziemassvētku stunda var sākties!

Koncertizrāde "Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā" notiks 22. decembrī plkst. 18 Ādažu Kultūras centrā un 23. decembrī plkst. 16 Siguldas novada Kultūras centrā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ādažu kultūras centrs, Siguldas novada kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2014-12-22 18:00:00
  • Notikuma beigas: 2014-12-23 16:00:00