Izrāde "Rūķis šķiro" Stopiņu bērnudārzā

Ar "Eco Baltia grupas" uzņēmumu – SIA "Eco Baltia Vide", SIA "EKO Reverss" un AS "Latvijas Zaļais punkts" – atbalstu pirmdien Stopiņu pirmsskolas izglītības iestādē "Pienenīte" viesosies atraktīvā un izzinošā izrāde bērniem "Rūķis šķiro".

Izrādes laikā bērni kopā ar Rūķi un Punktuāli izzinās piesārņojuma ietekmi uz vidi, mācīsies šķirot atkritumus un saudzēt vidi.

Uzvedums veidots no Gundegas Muzikantes grāmatas "Rūķis šķiro", lai interesantā un bērniem saprotamā valodā stāstītu par dažādiem ar vides aizsardzību saistītiem jautājumiem. Izrādes laikā dalībnieki kopā ar Rūķi un Punktuāli noskaidros, kur paliek izlietotais iepakojums, ja to pareizi sašķiro, kāpēc atkritumi ir jāšķiro un kāda ir atkritumu otrā dzīve.

Izrādes dalībnieki būs aicināti ne vien ieklausīties, bet arī aktīvi līdzdarboties. Pasākuma laikā tiks īstenotas arī spēles, atrakcijas, jautras atkritumu placināšanas un šķirošanas stafetes, un citas bērniem saistošas aktivitātes. Tāpat bērni varēs nofotografēties "Eco Baltia grupas" jautrajā fotosienā.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Stopiņu PII ”Pienenīte”
  • Notikuma sākums: 2014-11-24 09:30:00