Latvijas čempionāts vieglatlētikas krosā

18. oktobrī Carnikavā slēpošanas un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" norisināsies novadā nebijis pasākums – Latvijas čempionāts vieglatlētikas krosā, kas vienlaikus būs arī tradicionālais Carnikavas rudens skrējiens.

Sacensības notiks Carnikavas novada teritorijā, Carnikavā, slēpošanas un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" (norādījuma zīme ceļa posmā Carnikava–Ādaži 1. km).

Uz sacensību vietu no Carnikavas stacijas laukuma kursēs autobuss ar atiešanas laikiem plkst. 9.10, 10.10, 11.15 (skatītājiem). Atpakaļ no sacensību vietas uz Carnikavas stacijas laukumu autobuss aties plkst. 13.50, 14.40 un 15.45.

Dalībnieki piesakās elektroniski sportlatl.lv vai Carnikavas sporta centrā līdz 15. oktobra plkst. 20. Piesakoties elektroniski līdz 15. oktobrim plkst. 20 – EUR 3 (Carnikavas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem – bez maksas). Piesakoties sacensību dienā – EUR 5 (visiem dalībniekiem). Dalības maksa tiek iekasēta sacensību dienā pie reģistrēšanās. Uz reģistrāciju jāierodas laikus.

Sportistiem, kuri ir Latvijas izlašu dalībnieki (LVS, Latvijas Orientēšanās federācija, Latvijas Slēpošanas savienība, Latvijas Biatlona federācija, Latvijas Triatlona federācija u. tml.), ar federācijas iesniegumu, kurš iesniegts elektroniski Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 15. oktobrim, dalības maksa nav jāmaksā.

Katras distances uzvarētājs (-a) U-20, U-23 un pieaugušo vecuma grupās izcīna tiesības startēt Eiropas čempionātā krosā, kas notiks decembrī Bulgārijā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Carnikava, aktīvās atpūtas centrs
  • Notikuma sākums: 2014-10-18 11:00:00