Fotoizstāde "Mūsu darbs – Jūsu drošībai"

No 2. oktobra Siguldā tirdzniecības centrā "Šokolāde" būs apskatāma Valsts policijas ceļojošā fotoizstāde "Mūsu darbs – Jūsu drošībai".

 

Izstāde ir izveidota par godu Valsts policijas 95. gadadienai, kas tika svinēta 2013. gada 5. decembrī, un tās mērķis ir pastāstīt cilvēkiem par policijas darbu, likt aizdomāties un novērtēt to caur dinamiskām, unikālām un aizraujošām fotogrāfijām.

Kopumā izstādē var aplūkot 18 fotogrāfijas, kuras veidojuši gan profesionāli fotogrāfi, gan policijas darbinieki. Fotogrāfijas attēlo policijas ikdienas darbu un ir uzņemtas brīžos, kad policijas darbinieki pilda savus pienākumus, tādējādi ļaujot ikvienam ieskatīties policijas darba ikdienā.

Fotoizstādē iekļautas arī fotogrāfijas, kuras atzītas par labākajām Valsts policijas organizētā fotokonkursā, kurā piedalīties varēja profesionāli fotogrāfi un fotomākslas studenti.

Žūrija, kuras sastāvā bija gan pazīstami fotogrāfi, gan policijas un sabiedrisko organizāciju pārstāvji, par labākajām atzina fotogrāfu Edija Pālena, Diānas Spiridovskas un Dāvida Biruļa uzņemtās fotogrāfijas.

Šīs fotogrāfijas un citus konkursa labākos darbus, kā arī policijas darbinieku radītās fotogrāfijas ir iespējams apskatīt izstādē.

Izstāde tirdzniecības centrā "Šokolāde" būs apskatāma līdz 2. novembrim.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, tirdzniecības centrs
  • Notikuma sākums: 2014-10-02 17:00:00
  • Notikuma beigas: 2014-11-02 17:00:00