Ineses Ērmanes koncerts "Parīze–Sigulda"

5. oktobrī plkst. 18 koncertzālē "Baltais flīģelis" notiks Ineses Ērmanes un viņas mūzikas draugu koncerts "Parīze–Sigulda".

 

Mūziķe, franču valodas un kultūras pazinēja Inese Ērmane piedāvā savu pirmo solo koncertprogrammu "Parīze–Sigulda", kurā būs iespēja dzirdēt iemīļotas un atpazīstamas melodijas no Edītes Piafas, Patrīsijas Kāsas un Džo Dasēna repertuāra, kā arī Latvijā radītu mūziku franču valodā. "Padam, padam", "Milord", "Šerbūras lietussargi" un citas franču romantikas melodijas aizvedīs skatītājus muzikālā sajūtu ceļojumā.

Koncertprogrammā ietverta arī pašas Ineses Ērmanes radītā kompozīcija "Tu es si bon" un mūziķes dziesmu teksti franču valodā. Klausīsimies arī dažas iemīļotas mūsu komponistu dziesmas dzimtajā valodā.

Šajā muzikālajā ceļojumā kopā ar Inesi dosies arī brīnišķīgi mūziķi – Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Kārlis Alviķis (ģitāra) un Andris Alviķis (kontrabass). Koncerta īpašie virtuozie viesi – akordeonists Kaspars Gulbis un vijolnieks Dzintars Beitāns. Pavisam īstu gabaliņu Francijas dāvās fantastisks mākslinieks un šarmants francūzis Freds Ormēns.

Inese Ērmane ir siguldiete, kuras ikdiena ir saistīta ar franču šansoniem un franču valodu, bet savās uzstāšanās reizēs mūziķe izpilda ļoti daudzveidīgu repertuāru. Inese ir piedalījusies mākslas un mūzikas festivālā "Bildes", "Sigulda Jazz", dažādu pilsētu un novadu svētkos, dziedājusi Rīgas Sarkanajā un Zelta korī, kā arī papildinājusi savas prasmes dažādās meistarklasēs. Pati raksta dziesmas franču valodā.

Ieejas maksa – ziedojumi biedrībai "Cerību spārni".

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, koncertzāle ”Baltais flīģelis”
  • Notikuma sākums: 2014-10-05 18:00:00