Zīmējumu teātra izrāde "Vilka taka"

Kopš 2012. gada diezgan aktīvi un sparīgi ir sācis darboties režisora un aktiera Vara Klausītāja izlolotais Zīmējumu teātris, kura izrādes demonstrētas jau vairākās Latvijas pilsētās, kā arī Briselē.

Zīmējumu izrāde "Dzejtaurenis" ieguvusi "Spēlmaņu nakts 2012" balvu nominācijā "Gada izrāde bērniem vai jauniešiem". Šī pati izrāde ieguvusi piecas godalgas starptautiskajā teātra festivālā "aactWorldFest 2014", kas jūnija beigās norisinājās ASV Floridas štata Venēcijā.

Zīmējumu teātris vairāk ir pazīstams ar savām izrādēm, kurās tiek iesaistīta zīmēšana uz lielām papīra loksnēm, taču šoreiz pie mums Daugmalē izrāde tiks demonstrēta mazliet citādākā manierē. Un joprojām – aizraujoši, dzīvespriecīgi un iedvesmojoši. Iesaistot pašu galveno – skatītāju!

Esiet mīļi gaidīti 27. septembrī plkst. 16 Daugmales Multifunkcionālajā centrā uz izrādi Vilka taka" improvizācija pasakās. Piedalās: Varis Klausītājs, Andris Apinis un Jānis Kreklis.

Izrāde paredzēta ikvienam neatkarīgi no vecuma. Nāc ar draugiem, ģimeni, bērniem vai pat viens. Šī ir lieliska iespēja atnākt un izbaudīt kaut ko jaunu, kaut ko nestandarta – improvizāciju pasakās!

Biļetes cena 2,13 eiro. Biļetes varēs iegādāties pirms izrādes uz vietas.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Daugmales Multifunkcionālais centrs
  • Notikuma sākums: 2014-09-27 16:00:00