"Orientējies Doles salā" sezonas noslēgums

"Orientējies Doles salā" (ODS.lv) 20. septembrī aicina uz 2014. gada sezonas noslēguma sacensībām.

Līdzīgi kā iepriekšējā gada sezonas noslēgums arī šīs tiek plānotas kā piedzīvojumu sacensības. Tikšanās vieta nav mainīta – Doles salas krodziņš "Nēģis" un tā atpūtas zona.

Kā ierasts, būs orientēšanās un šķēršļu trase. Orientēšanās trase solās būt ar atbilstošāku karti, interesantām un pat ainaviskām vietām. Trases garums ir plānots apmēram 5–6 km. Toties šķēršļu trase dos iespēju vēl pacīnīties par dienas kopvērtējumu tiem, kuriem orientēšanās trasē nebūs veicies tik labi. Šķēršļu trase sastāvēs no dažādiem elementiem, kas ir bijuši jau iepriekšējās sacensībās. Šķēršļu trasi papildinās arī laivu posms.

Arī šoreiz dalībnieki orientēšanās trasē tiks vērtēti atsevišķi, jo šīs sacensības ir arī sezonas noslēguma sacensības, un noslēgumā tiks apbalvoti arī labākie orientēšanās trasē visu šīs vasaras sacensību kopvērtējumā.

Komandu reģistrācija un atzīmēšanās sacensību dienā notiks no plkst. 10.30 līdz 11.30. Komandu sapulce ar norādījumiem un instruktāžām ir plānota plkst. 11.35. Savukārt sacensību starts tiks dots 12.00. Sacensības sāksies ar orientēšanās trasi, pēc tās dalībniekiem būs starpfinišs, kam sekos dinamiska un interesanta šķēršļu trase.

Kā jau ierasts, komandā ir jābūt no trim līdz pieciem dalībniekiem. Komandas tiks iedalītas gan ģimeņu, gan parastajās jeb meistara tipa komandās. Labākie no ģimeņu komandām tiks vērtēti atsevišķi, taču abas komandu klases cīnīsies par galvenajām balvām.

Lai arī pieteikties dalībai būs iespējams arī pasākumā uz vietas, tomēr organizatoru komanda aicina to darīt laikus un pieteikties elektroniski sacensību vietnē.

Sacensību laikā un pēc sacensībām krodziņš "Nēģis" ir sagatavojis arī dažādas atraktivitātes. Būs iespēja spēlēt UFO golfu instruktora vadībā un pārbaudīt savus spēkus cīņā sumo tērpos.

Savukārt no plkst. 20 ir plānota vakara ballīte. Īpašie vakara viesi būs DJ Garry Wallace ("BBārs") un Normunds Piesis (trompete). Apmeklētājus sagaidīs lieliska atmosfēra, gaismu instalācijas un projekcijas, būs iespēja nobaudīt "Welcome drinks". Tāpat tiek plānota uguns skulptūras palaišana Daugavā un citi pārsteigumi.

Plašāka informācija, sacensību nolikums un pieteikšanās "Orientējies Doles salā" vietnē www.ods.lv.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Doles sala, krodziņš ”Nēģis”
  • Notikuma sākums: 2014-09-20 12:00:00