Salaspils novada atklātais ātrā šaha čempionāts

Salaspils novada dome sadarbībā ar Rīgas Šaha federāciju aicina šahistus piedalīties II Salaspils novada atklātajā ātrā šaha čempionātā, kas notiks 13. septembrī Salaspils kultūras namā "Rīgava" Līvzemes ielā 7.

Sacensībās var piedalīties visi šaha spēles cienītāji neatkarīgi no vecuma. Turnīrs notiek pēc Šveices sistēmas astoņās kārtās pēc FIDE noteikumiem. Apdomas laiks 13 minūtes uz visu partiju + 3 sekundes par katru izdarīto gājienu. Atkarībā no dalībnieku skaita turnīra galvenais tiesnesis sacensību dienā ir tiesīgs veikt nepieciešamās izmaiņas.

Obligāta iepriekšējā pieteikšanās līdz 12. septembrim pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruņiem 28804664, 26378722. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, FIDE ātrā šaha reitings vai nacionālais reitings.

Dalības maksa: GM, IM, WGM, WIM un šahistiem ar FIDE ātrā šaha reitingu virs 2400 un Salaspils novada iedzīvotājiem bez maksas, pārējiem – 5 eiro.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils k/n ”Rīgava”
  • Notikuma sākums: 2014-09-13 11:00:00