Vienības velobrauciens

24. Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciens 7. septembrī norisināsies Siguldā, kas jau vairāk nekā 15 gadus viesmīlīgi uzņem aktīvās atpūtas cienītājus un riteņbraukšanas entuziastus.

Arī šogad organizatori visus aktīvās atpūtas cienītājus, kuri vēlas izaicināt sevi, aicina piedalīties kādā no trijām distancēm. VAS "Latvijas dzelzceļš", atzīmējot savu 95 gadu dzimšanas dienu, aicina startēt "LDz Sporta braucienā" (95 kilometri). Tāpat ļoti aizraujoša trase gaidāma SEB MTB distancē, kas piemērotāka asāku izjūtu cienītājiem un adrenalīna meklētājiem. Ikvienam pieveicama būs nepilnus 37 kilometrus garā Tautas distance.

Jau tagad savu dalību Vienības velobraucienā apliecinājusi olimpisko spēļu bronzas medaļniece Elīza Tīruma, viņas māsa un arī olimpiete Maija Tīruma, mūziķis Normunds Pauniņš, kā arī daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Velobrauciena organizatori īpaši aicina pieteikties uzņēmumu kolektīvus, kas sacentīsies par kuplākā darba kolektīva kausu. Šajā nominācijā tiek noteikts tas uzņēmums, kura komandā startē visvairāk tā darbinieki. Pēdējos gados pārliecinoši par kuplāko uzņēmumu kļuva "Latvenergo", kuriem turpat uz papēžiem mina VAS "Latvijas dzelzceļš".

Visas trases vedīs pa Siguldu un tās apkārtni, kas izceļas ar saviem skaistajiem dabas skatiem un pauguriem. Visiem dalībniekiem liels izaicinājums noteikti būs Siguldas kalna pievarēšana pēdējā kilometrā.

Iepriekšējā pieteikšanās nozīmīgajam notikumam pilnā sparā norisinās portālā velo.lv. Tā ilgs līdz 2. septembrim. Reģistrēties līdz 2. septembrim var arī veikalos "Veloserviss" un "MySport", kā arī Siguldā, Kuldīgā, Valmierā, Cēsīs, un Smiltenē. Nolikums, kā arī cita informācija atrodama portālā velo.lv.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda
  • Notikuma sākums: 2014-09-07 11:00:00