Nakts orientēšanās Doles salā

Sestdien Doles salā notiks nakts orientēšanās sacensības. To norises vieta joprojām pie krodziņa "Nēģis" un tā atpūtas zona. Sacensību starts paredzēts plkst. 22.20.

Šīs sacensības ir pirmās nakts orientēšanās sacīkstes seriāla "Orientējies Doles salā" divu gadu sezonā. Dalībniekiem būs iespēja izmēģināt "Orientējies Doles salā" naksnīgo skrējienu un izbaudīt Doles salas burvību naktī. Savukārt pēc orientēšanās trases, kā jau ierasts, tiek plānota arī šķēršļu trase ar dažādiem jautriem un interesantiem uzdevumiem.

Dalība sacensībās ir paredzēta komandā, tajā jābūt no trim līdz pieciem dalībniekiem. Komandas sacentīsies divās apakšgrupās: ģimenes komandu grupa un jaukto komandu grupa. Arī ģimenes komandas cīnās par galveno balvu, tomēr šai grupai papildus ir paredzētas atsevišķas balvas. Ģimenes komandā ir jābūt vismaz vienam bērnam un vecumā līdz 14 gadiem.

Klātienes reģistrācija dalībniekiem sacensību dienā plkst. 21–22, pēc tam notiks kopējā sapulce. Pieteikties dalībai sacensībās var arī sacensību dienā, taču organizatori aicina to darīt savlaicīgi, lai būtu iespējams labāk sagatavoties.

Šīs sacensības ir arī otrā ieskaite sezonas kopvērtējumam orientēšanās trasē. Kopā ir četri kopvērtējuma ieskaites posmi – 7. jūnijs, 2. augusts, 30. augusts (fotoorientēšanās) un sezonas noslēguma pasākums 20.septembrī.

Sacensību nolikums, plašāka informācija un pieteikšanās "Orientējies Doles salā" mājas lapā www.ods.lv.

Papildus Info

  • Norises vieta: Doles sala, krodziņš ”Nēģis”
  • Notikuma sākums: 2014-08-02 22:20:00