"The Sound Poets" Siguldā

"The Sound Poets" Siguldā Nils Vilnis

16. augustā plkst. 20.30 Siguldas pilsdrupās notiks grupas "The Sound Poets" koncerts, kurš solās būt vērienīgākais šīs vasaras pasākumus, kuru organizē mūziķi paši.

"Nevaram iedomāties labāku vietu mūsu mūzikai un vasaras noslēguma koncertam kā Latvijas skaistāko un aizraujošāko pilsētu – Siguldu. Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, mēs varam realizēt šo sapni," stāsta grupas dalībnieki, piebilstot, ka šis būs koncerts, kurā vēl būs iespēja dzirdēt tādu repertuāru kā līdz šim, jo jau rudenī grupa dosies studijā, lai strādātu pie jaunām dziesmām.

Koncertā tiks izpildīts albuma "Tavs stāsts" repertuārs, piedalīsies paplašināts stīgu sastāvs un neiztrūkstoša daļa – koris.

Grupas albums "Tavs stāsts" ne tikai saņēmis "Zelta Mikrofona" apbalvojumu kā labākais popa-roka albums, bet arī albuma pārdošana sasniegusi Zelta statusu.

Biļetes uz "The Sound Poets" koncertu Siguldas pilsdrupās ir pieejamas www.ekase.lv, un, sākot no jūlija, tās maksā 20 eiro, bet koncerta dienā – dārgāk.

Siguldas novada iedzīvotāji, kuriem ir Siguldas novada ID kartes, biļetes interneta vietnē www.ekase.lv var iegādāties ar 20 % atlaidi (16 eiro). Biļete koncerta dienā būs derīga, uzrādot kopā ar Siguldas novada ID karti.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas pilsdrupu estrāde
  • Notikuma sākums: 2014-08-16 20:30:00