Baltijas un Latvijas kausa posms enduro sprintā

Sestdien Inčukalna novada Krustiņos (Sēnītē) notiks Latvijas un Baltijas mēroga enduro sprinta sacensības, piedaloties vadošajiem motosportistiem no Baltijas valstīm un Krievijas.

Enduro sprints ir veidots uz klasiskā enduro bāzes, bet norisinās tikai vienu dienu. Sacensības notiek marķētā dabīgā reljefa trasē un netiek izmantoti koplietošanas ceļi. Viena apļa garums ir aptuveni 25 kilometri. Dienā sportisti ar motociklu nobrauc trīs vai četrus apļus.

Latvijā enduro sprinta sacensības tiek rīkotas jau trešo gadu. Inčukalnā tiks aizvadīts piektais Baltijas un otrais Latvijas kausa posms.

"Sacensībās būs ietverti divi ātruma testi – smilšaini, pauguraini un nedaudz pa mežu. Ņemot vērā, ka sacensības notiek slēgtā trasē, tajās ir iespēja piedalīties arī ar krosa motocikliem un ielas motocikliem," pastāstīja sacensību organizators Artūrs Robežnieks.

Dalībnieku reģistrācija paredzēta plkst. 8–10.30, tai sekos tehniskā kontrole un dalībnieku sanāksme, bet pirmais starts plānots plkst. 12. Apbalvošana plkst. 17.30.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna novada Krustiņi
  • Notikuma sākums: 2014-07-19 12:00:00