Bērnu skrituļošanas un skrejriteņu sacensības

Trešdien Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā notiks mazo skrituļslidotāju un skrejriteņu entuziastu kārtējie svētki "Drošāk, ātrāk, veiklāk". Reģistrācija un numuru izņemšana no plkst. 17 sacensību vietā.

Sacensībās var piedalīties visi interesenti, kas apguvuši pirmās iemaņas skrituļslidošanā un patstāvīgi bez vecāku palīdzības prot braukt ar skrejriteni. Pieteikums sacensībām jāiesniedz līdz 16. jūnija plkst. 20, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un sporta klubu vai skolu.

Sacensību distance: skrituļslidošanas šķēršļu distance ar laika kontroli, skrejriteņiem – 200 metru aplis ar laika kontroli. Dalībnieki tiks vērtēti sešās vecuma grupās meitenēm un zēniem.

Ķivere un aizsargi ir obligāti visiem sacensību dalībniekiem. Par savu drošību dalībnieki atbild paši, viņu vecāki vai pavadošais treneris, apstiprinot to ar savu parakstu sacensību pieteikumā.

Dalībnieks sacensību teritorijā drīkst atrasties tikai pareizi uzvilktā numurā. Pēc sacensībām starta numurs jānodod sacensību organizētājiem. Numura tīšas sabojāšanas, nozaudēšanas vai neatgriešanas gadījumā dalībniekam jāsedz zaudējumi 35 eiro vērtībā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs
  • Notikuma sākums: 2014-06-18 18:00:00