"Orientējies Doles salā"

Šosestdien norisināsies šogad jau otrās "Orientējies Doles salā" sacensības. Sacensību mājvieta joprojām ir Doles salas krodziņš "Nēģis" – Salaspils novadā, netālu no Rīgas.

Tāpat kā sezonas iesildīšanās sacensībās, arī šoreiz tiks iekļauta gan orientēšanās trase, gan arī interesanta šķēršļu un aktivitāšu trase. Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija sāksies no plkst. 12.30, savukārt pirmās komandas orientēšanās trasē dosies no plkst. 14.

Tieši šajās sacensībās sāksies arī ieskaite sezonas kopvērtējumam orientēšanās trasē. Orientēšanās trašu sezonas kopvērtējumā automātiski tiks ieskaitītas visas komandas, kuras piedalīsies sestdienas sacīkstēs. Šogad kopumā ir paredzēti četri ieskaites posmi – 7. jūnijā, 2. augustā, 30. augustā un 20. septembrī.

Sacensībās var piedalīties jebkuri interesenti, veidojot komandas 3–5 cilvēku sastāvā. Kā rāda pieredze, sacīkstes der gan iesācējiem, gan amatieriem, gan profesionāļiem, gan arī tiem, kuri par sevi augstās domās.

Komandas tiks iedalītas divās grupās – parastās jeb jaukta tipa komandas un ģimeņu komandas. Ģimenes komanda ir paredzēta ģimenēm ar bērniem. Respektīvi, lai varētu piedalīties arī jaunāki cilvēki kopā ar vecākiem un sajusties līdzvērtīgāki jau pieredzējušiem bukiem. Arī ģimenes komandas cīnās par galveno balvu, tomēr šai grupai papildus ir paredzētas atsevišķas balvas. Ģimenes komandā ir jābūt vismaz vienam bērnam vecumā līdz 14 gadiem.

Plašāka informācija par pasākumu, kā arī iepriekšējā pieteikšanās "Orientējies Doles salā" vietnē www.ods.lv.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Doles salas krodziņš
  • Notikuma sākums: 2014-06-07 14:00:00