"RaceDog Cup" kamanu suņu sacensības

Kamanu suņu sacensības "RaceDog Cup 2014" ir sacensību seriāls, kurā var piedalīties ikviens interesents, arī bez pieredzes šajās sporta disciplīnās.

Tā rodas iespēja iesaistīties arī sportistiem no citiem sporta veidiem (skriešanas, kalnu riteņbraukšanas utt.) un visiem aktīvas atpūtas cienītajiem kopā ar saviem mīluļiem.

Šīs ir otrās šī seriāla sacensības Latvijā. Pirmās sacensības notika 2013. gada 26. oktobrī un bija lieliski izdevušās, neskatoties un nepārtraukto lietu visas dienas garumā. Tajās startēja ļoti daudzi pašmāju sportisti un bija plaši pārstāvētas arī kaimiņu valstis – Lietuva un Igaunija. Sportisti bija ļoti apmierināti gan ar trases tehnisko kvalitāti, gan ar ēdināšanu un balvām, gan visu organizāciju kopumā.

Savukārt šoreiz šajās sacensībās dalību pieteikuši ne tikai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti, bet arī daudzi vadošie sportisti no Polijas, Krievijas un Baltkrievijas. Šā pasākuma mērķis ir nākotnē piesaistīt arvien jaunus sportistus un popularizēt kamanu suņu sportu Latvijā kā plašākai sabiedrībai pieejamu aktīvās atpūtas veidu, kas ir atraktīvs un dinamisks arī skatītājiem un plašākam interesentu lokam. Pasākumā darbosies kafejnīca.

Plkst. 10 sāksies dalībnieku reģistrēšanās, plkst. 13 pirmie starti, plkst. 16 bērnu un jauniešu starti, plkst. 17 komandu stafete, plkst. 18.30 apbalvošana.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ādažu novada Atari
  • Notikuma sākums: 2014-05-03 13:00:00