Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341

Gleznu izstāde "Gadalaiki mūsu dārzā" Jūrmalā

Gleznu izstāde "Gadalaiki mūsu dārzā" Jūrmalā www.jurmala.lv

Jānis Gunārs Kalnmalis ir cilvēks, kurš ir gleznodams apceļojis Eiropu un arī dažas neparastākas zemes Ziemeļāfrikā, pabijis Marakešas eksotiskajā tirgusplacī ar garšvielu un arābu paklāju kalniem, ar mākslinieka acīm apslēptajām austrumu sievietēm, bet atbraucot mājās savā klusās mazpilsētiņas Aizputes mājā ierauga, ka arī šeit ir tik ļoti skaisti jebkurā gadalaikā.

Jānis Gunārs Kalnmalis ir Latvijas Mākslinieku savienības biedrs no 1979. gada. Mākslinieks aktīvi darbojas piedaloties izstādēs, viņa personālizstādes bijušas Sv. Pētera baznīcā Rīgā, daudzās Latvijas pilsētās un ārzemēs - Somijā (Helsinkos), Beļģijā (Briselē), Dānijā (Kopenhāgenā). Mākslinieka darbi aizceļojuši uz neskaitāmām pasaules valstīm un atrodami privātkolekcijās ASV, Austrālijā, Eiropas valstīs un arī Krievijā.

Šajā izstādē mākslinieks 25 darbos izvadā mūs cauri visiem gadalaikiem, apdzied krāsās dzimtās zemes un savas mājas tuvākās apkaimes vienkāršo, kluso skaistumu, liek mums vērīgāk ieskatīties lietās, kuras ikdienas steigā nepamanām, vienkārši paskrienam garām.

Papildus Info

  • Norises vieta: Izstāžu zāle Inta un Imants Ozoliņi, Kāpu ielā 143/3
  • Notikuma sākums: 2014-04-26
  • Notikuma beigas: 2014-06-08