"Kārums kausi" basketbolā

18. un 19. martā Salaspils jaunajā sporta namā notiks viens no četriem tradicionālajiem turnīriem 10 un 11 gadus vecajiem basketbolistiem, kuros vairāki desmiti komandu cīnīsies par "Kārums kausiem".

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas sacensību jaunākie dalībnieki sacentīsies minibasketbolā un basketbola elementu stafetēs. Turnīra laikā tiks apbalvoti konkursa "Uzzīmē "Kārums kausa" biezpiena sieriņu" uzvarētāji.

"Kārums kauss" ir pirmās oficiālās sacensības jaunajiem basketbolistiem, kas tradicionāli risinās skolēnu brīvdienās un pulcē apmēram tūkstoti mazo spēlētāju.

Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas direktors Edijs Eglītis: "Šis turnīrs sagādā pirmo sacensību pieredzi mazajiem basketbolistiem. Parādās pirmie meistarības aizmetņi, bet galvenais – ir ļoti daudz emociju un spēlētprieka, kas motivē bērnus vēl cītīgāk trenēties un vairāk iemīlēt basketbolu. Esam priecīgi atjaunot sadarbību ar "Kārums", kas palīdzēs mūsu turnīram kļūt vēl interesantākam un krāšņākam."

Šosezon pirmā posma sacensībās 29. un 30. oktobrī Daugavpilī, Madonā, Mārupē, Ogrē un Rīgā piedalījās dalībnieku rekordskaits – 92 komandas no visiem Latvijas reģioniem. Otrā posma spēles notika 21. un 22. decembrī Gulbenē, Kandavā, Rīgā un Salaspilī.

Sezonas noslēguma posms paredzēts jūnija sākumā Rīgā. Tajā varēs piedalīties ikviena komanda, kas būs startējusi vismaz vienā posmā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils sporta halle
  • Notikuma sākums: 2014-03-18 10:00:00
  • Notikuma beigas: 2014-03-19 10:00:00