Pierīgas novadu priekšsacīkšu turnīri telpu futbolā

Pierīgas novadu sporta spēļu turnīram telpu futbolā šogad pieteikušās trīspadsmit komandas, un lielā skaita dēļ rīkotājiem iepriekš paredzēto triju priekšsacīkšu turnīru vietā nācies noorganizēt četrus.

Atsevišķās priekšsacīkšu grupās iedalīti pagājušā gada 1.–3. vietu ieguvēji Baldones, Stopiņu un Ķekavas novadi. Pārējās komandas sadalītas, iespēju robežās ievērojot pagājušā gada futbola sacensību rezultātus un novada teritoriālo novietojumu.

Sestdien no plkst. 11 Ropažu novada Zaķumuižas sporta kompleksā sacentīsies Ropažu, Ķekavas un Krimuldas novadu komandas. Šajā pašā laikā Mālpils sporta kompleksā spēles sāks Mālpils, Siguldas un Babītes telpu futbolisti, bet plkst. 13 Ulbrokas sporta kompleksā sacentīsies Stopiņu, Sējas un Olaines novadu komandas.

Ceturtais turnīrs notiks svētdien no plkst. 10 Baldones sporta kompleksā, kur piedalīsies mājinieki un Mārupes, Saulkrastu un Salaspils futzāla vienības.

Finālsacensības paredzētas 22. martā Stopiņu, Ropažu un Babītes novados. Turnīram par 1.–4. vietu kvalificēsies visu četru priekšsacīkšu grupu uzvarētāji, turnīram par 5.–8. vietu – otro vietu ieguvēji, turnīram par 9.–12. vietu – trešo vietu ieguvēji, bet komanda, kas Baldones priekšsacīkšu grupā izcīnījusi ceturto vietu, turnīra kopvērtējumā ierindojas 13. vietā un cīņu neturpina.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Zaķumuiža, Ulbroka, Mālpils, Baldone
  • Notikuma sākums: 2014-03-15 11:00:00
  • Notikuma beigas: 2014-03-16 10:00:00