Latvijas handbola čempionāts

Sestdien plkst. 19 Salaspils sporta skolas handbolistes aizvadīs Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla sērijas pirmo spēli pret Dobeles sporta skolas komandu.

Sērijas uzvarētājas tiks noskaidrotas divu spēļu summā (atbildes spēle 16. martā Dobelē) un pusfinālā tiksies ar pamatturnīra uzvarētājām Stopiņu novada komandas handbolistēm.

Salaspils un Dobeles komandas šosezon jau divas reizes tikušās, un gūtiem vārtiem bagātās spēlēs abas reizes pārākas bija dobelnieces, kuras čempionāta pirmo posmu beidza ceturtajā vietā (salaspilietes piektajā).

Nedēļas nogalē Pierīgā notiks vēl vairākas Latvijas handbola čempionāta spēles. Piektdien plkst. 19.30 Salaspilī Latvijas junioru izlase tiksies ar Dobeles klubu "Tenax", sestdien pirms dāmu komandu cīņas plkst. 17 spēlēs ar HK "Vaiņode", bet svētdien plkst. 12.45 ar "Jūrmalas sportu".

Sestdien plkst. 13 Spuņciemā "Jūrmalas sports" handbolisti mērosies spēkiem ar Ludzas klubu "Latgols", bet Ulbrokā plkst. 15 tiksies RTU un "Tenax" un plkst. 16.45 RTU-S un Skrīveri/Aizkraukle.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils sporta halle
  • Notikuma sākums: 2014-03-08 19:00:00