Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341

Imanta Kalniņa un Jāņa Lūsēna koncertprogramma "Trīs zvaigznes” Siguldā

Imanta Kalniņa un Jāņa Lūsēna koncertprogramma "Trīs zvaigznes” Siguldā www.sigulda.lv

Uģis Roze, Zigfrīds Muktupāvels un Andris Ērglis – trīs dziedātāji, trīs dažādas personības, kuras vieno Latvija kā mājas, kā nākotne, – apvienojušies koncertprogrammā "Trīs zvaigznes".

Programmā tiks ietvertas piecas Imanta Kalniņa dziesmas un Jāņa Lūsēna jaundarbi. Visiem skaņdarbiem aranžējumus veidojis Jānis Lūsēns. Imanta Kalniņa skaņdarbos un Jāņa Lūsēna jaunradītajos mūzikas sacerējumos uzsvars likts uz aizgājušo laika biedru latviešu dzejnieku dzeju, kas aizvien ir latviešu dzejas etalons. Tajā skanēs dziesmas ar Māra Čaklā, Knuta Skujenieka, Ojāra Vācieša, Klāva Elsberga, Māra Melgalva, Pētera Brūvera un citu dzejnieku vārdiem.

Tēma koncertā "Trīs zvaigznes" ir mīlestība no konkrētā līdz vispārīgajam, kas ietver dziļākās un īstākās jūtas, jo bez tām nav iespējams būt labam vīram, tēvam un patriotam.

Koncertprogrammā "Trīs zvaigznes" solisti papildus atskaņos instrumentu partitūras: Andris Ērglis – perkusijas, Zigfrīds Muktupāvels – vijoli, savukārt muzikālo pavadījumu izpildīs Jānis Lūsēns (taustiņisnstrumenti) un Jānis Lūsēns juniors (ģitāras).

Koncerts "Trīs zvaigznes" izskanēs 7. decembrī plkst. 18 Siguldas novada Kultūras centrā. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv un Siguldas novada Kultūras centra kasē. Biļešu cenas – Ls 4–6 (€ 5,69–8,54).

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas novada Kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2013-12-07 18:00:00