Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341

Baltijas ģitāru kvartets Ādažos

Baltijas ģitāru kvartets Ādažos www.adazikultura.lv

Baltijas ģitāru kvartetu 2004. gadā dibināja četri jauni un talantīgi lietuviešu ģitāristi. Kopš tā dibināšanas ansamblis ir uzstājies vairāk kā 15 valstu labākajās koncertzālēs, to skaitā Japānā, Krievijā, Ķīnā, Austrijā un Dānijā. Kvarteta dalībnieki ir gan aktīvi solisti, gan dažādu konkursu uzvarētāji, viņu izpildījums tiek raksturots kā reizē jūtīgs, krāsains un nepretenciozs.

Ģitāristi izmanto slavenā spāņu ģitāru meistara Manuela Kontreras radītās ģitāras.
Ģitāru kvartets izpilda ļoti plašu repertuāru, sākot no renesances laika skaņdarbiem līdz mūsdienu modernajai mūzikai. Mūziķi paši veido aranžijas gan Baha, Rosīni, De Faljas, gan Balkānu tautas mūzikai un dažādiem rokmūzikas skaņdarbiem.

Koncertam Latvijā kvartets ir sagatavojuši programmu no klasikas līdz spāņu un argentīniešu ritmiem, iekļaujot skaņdarbus, gan no klasiķiem Brāmsa, Rosīni, gan no karsto ritmu meistariem argentīnieša Astora Pjacollas un spāņa Manuela de Faljas.

Programmā:
Manuels de Falja, Astors Pjacolla, Luidži Bokerini, Antonīns Dvoržāks, Žoržs Bizē, Leo Bruvers, Johannes Brāms, Kriss Rūbens, Džoakīno Rosīni, Karlo Domenikoni.

Papildus informācija: http://www.latvijaskoncerti.lv/

Biļetes: "Biļešu Paradīzes" kasēs vai www.bilesuparadize.lv

Papildus Info

  • Norises vieta: Ādažu Kultūras un Radošās Izglītības centrs, ceriņu zāle
  • Notikuma sākums: 2013-11-21 19:00:00