Ekstrēmo sporta veidu paraugdemonstrējumu šovs

7. septembrī no plkst. 13 Inčukalna Stacijas laukumā jau otro gadu pēc kārtas norisināsies biedrības ''OneNineOne Extreme Sports'' un biedrības ''Inčukalna Izaugsmei'' organizēts ekstrēmo sporta veidu paraugdemonstrējumu šovs ''Extreme Sports Show 2013''.

Pozitīvi ekstrēma gaisotnē vairāku stundu garumā paraugdemonstrējumus sniegs Martins Platkēvičs (motokross), Jānis Rozītis ("Stuntfighters"), Māris Orniņš, Gusts Ošmucnieks, Artūrs Čurakovs (MTB), Kaspars Alksnis, Raimonds Prūsis, Jānis Ķirpis, Toms Slukins ("Inline") un Gatis Irbe (BMX).

Arī šogad "Stuntfighters" šovs norisināsies Atmodas ielas sākumā, bet motokrosa, MTB, "Inline" (skrituļslidas) un BMX paraugdemonstrējumi tiks veikti Stacijas laukumā, kur tiks novietota specializēta rampa un uzbērts smilšu nosēdiens. Norises vietā būs iespējams klausīties Latvijas vadošo motosportistu prezentācijas un apskatīt moto tehniku. Pasākuma laikā atraktīvākajiem šova vērotājiem būs iespēja piedalīties konkursos un laimēt balvas.

Pasākumu vadīs Gastons Jaunbrālis un par mūziku parūpēsies DJ Get Dizzy. Ieeja bez maksas.

Rīkotāji informē, ka sakarā "Extreme Sport Show" no 6. septembra plkst. 16 līdz 7. septembra plkst. 17 būs satiksmes ierobežojumi Inčukalna Stacijas laukumā un 7. septembrī plkst. 14 līdz 15 posmā no Miera ielas un Atmodas ielas krustojuma līdz Stacijas laukumam.

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna Stacijas laukums
  • Notikuma sākums: 2013-09-07 13:00:00