"Vivus.lv" MTB maratona pēdējais posms

Sestdien Baldonē, Riekstukalna apkārtnē norisināsies noslēdzošais "Vivus.lv" kalnu divriteņu (MTB) maratona posms. Tiks noskaidroti kopvērtējuma laureāti visās ieskaites grupās un tur pat Riekstukalnā notiks sezonas apbalvošanas ceremonija.

Baldone jau ir pazīstama kalnu riteņbraukšanas cienītājiem, jo dažādas riteņbraukšanas sacensības tur ir norisinājušās jau vairākus gadus. Riekstukalna apkārtnes reljefs ir pateicīgs tieši kalnu riteņbraukšanai, jo ir iespējams izveidot ļoti interesantas trases. Paredzams, ka visi dalībnieki būs patīkami pārsteigti par tik neparastām meža takām un ceļiem, kas piemēroti tieši kalnu riteņbraukšanai.

Pēdējā posmā tiks noskaidrots "Vivus.lv" MTB maratona 2013.gada kopvērtējuma uzvarētājs. Galvenie pretendenti uz šo titulu ir komandas "Veikals Veloprofs" pārstāvji Gints Jakovels un Toms Knostenbergs, "MySport-STEVENS" komandas sportisti Lauris Purniņš un Raivis Zīmelis, kā arī "Rietumu-Delfin" pārstāvis Dmitrijs Sorokins un Matīss Preimanis no "Trek DPA" komandas.

Riekstukalna nogāzēs noskaidrosies arī "Yuasa" Kalnu karaļa sezonas uzvarētājs, uz ko pašlaik ir trīs pretendenti: Arnis Pētersons ("ZZ"), kurš ir uzvarējis "Yuasa" Kalnu karaļa ieskaitē divos posmos, Dmitrijs Sorokins ("Rietumu-Delfin") un "Trek-DPA" komandas sportists Matīss Preimanis (abiem pa vienai uzvarai).

Vienīgi dāmu konkurencē jau ir zināma kopvērtējuma uzvarētāja, un tā ir Dana Rožlapa no "MySport-STEVENS" komandas, kura arī pēdējā posma distancē dosies ar "Zaļā josta" zaļo Līderes kreklu.

Uz šo posmu rīkotāji īpaši aicina ikvienu, kurš piedalījies kādā no iepriekšējiem "Vivus.lv" MTB maratona posmiem, jo pēc sacensībām gan braucējus, gan līdzjutējus organizatori ielūdz uz noslēguma apbalvošanas ceremoniju un "pasta party".

Pasākuma programmā paredzēts riteņbraukšanas entuziasta Kārļa Kazāka grupas koncerts projekta "Velomūzika" ietvaros, preses konference, "Vivus.lv" MTB maratona un "Latvijas Valsts Meži" MTB pusmaratona sezonas uzvarētāju apbalvošana visām grupām, atrakcijas, loterija un dejas. Tā būs lieliska iespēja satikt pieredzējušākos braucējus un savus draugus, lai neformālā gaisotnē apspriestos un novērtētu šī gada velo veiksmes un piedzīvojumus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Baldones novads, Riekstukalns
  • Notikuma sākums: 2013-08-31 12:00:00