Babītes novada sporta spēles

Sacensībās piedalās Babītes novada iedzīvotāji, kā arī pamatdarbā strādājošie un viņu ģimenes locekļi. Katru dalībnieku vērtē savā vecuma grupā. Dalībnieki paši atbild par savu veselības stāvokli, parakstoties pieteikumā.

Plkst. 11 notiks sporta spēļu atklāšana un ar priekšnesumiem uzstāsies mākslas vingrotājas. Pēc tam sāksies sacensības sprinta skrējienā, tāllēkšanā no vietas, lodes grūšanā, komandu "biatlona" stafetē, svarbumbu celšanā, svaru stieņa spiešanā guļus, nūjošanā, jāšanas sporta elementos, loka šaušanā un jautrības stafetē, kā arī trijās komandu sporta spēlēs.

Pieteikšanās volejbola (4 pret 4 vienā vecuma grupā), futbola (7 pret 7 trijās vecuma grupās) un strītbola (3 pret 3 divās vecuma grupās) turnīriem no plkst. 10 līdz 10.40. Pārējos sporta veidos pieteikšanās sacensību norises vietās.

Babītes novada sporta spēļu mērķis ir popularizēt un sekmēt Babītes novada iedzīvotāju vidū saikni ar sportu, izmantojot to kā vienu no virzītājspēkiem fiziskās kultūras un sporta masveidības tālākai izaugsmei un attīstībai.

Papildus Info

  • Norises vieta: Piņķi, pie ūdenskrātuves
  • Notikuma sākums: 2013-08-31 10:00:00