"Red Bull KartFight"

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijā notiek "Red Bull KartFight" kartinga amatieru sacensības, kas paralēli risinās vēl vairāk nekā 20 valstīs.

Latvijā notiek trīs reģionālie posmi, kuru laikā notiks 60 ātrāko braucēju atlase, bet finālā vasaras beigās tiks noskaidrots Latvijas čempions, kurš aizstāvēs mūsu valsts godu "Red Bull KartFight" pasaules finālā nākamgad aprīlī "Red Bull" dzimtenē Austrijā.

Latvijas reģionālā atlase sākās 3. augustā ar Kandavas posmu. 10. augustā nākamais atlases posms notiks Ropažu novadā "333" trasē, bet trešais reģionālais atlases posms paredzēts 24. augustā Madonā. Katrā no posmiem tiks atlasīti 20 labākie braucēji, kas 31. augustā tiksies Biķerniekos, lai noskaidrotu Latvijas uzvarētāju.

Lai piedalītos sacensībās, jāiegādājas "ticket to ride", ko izsniedz "Narvesen" veikalos, pērkot "Red Bull" četrpaku, jāpiereģistrējas sacensībām redbull.lv/kartfight un pirms sacensībām reģistrācijā jāuzrāda nopirktā "ticket to ride" un jānodod parakstīta pieteikuma anketa.

Dalībniekam jābūt vismaz 16 gadus vecam un viņam/viņai nedrīkst būt Latvijas Automobiļu federācijas izsniegta licence. Dalībniekiem ir tiesības piedalīties jebkurā no "Red Bull KartFight" atlases posmiem (arī vairākos), uzrādot derīgu "ticket to ride".

Pagājušogad Latvijas finālā triumfēja Krišjānis Rolis, kurš pasaules finālā Itālijā ierindojās 12. vietā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu novads, sporta komplekss ”333”
  • Notikuma sākums: 2013-08-10 10:00:00