"Spices" skrituļslidošanas maratons

"Spices" skrituļslidošanas maratons ir lielākās skrituļslidošanas sacensības Latvijā. Pērn šis maratons pulcēja vairāk nekā 1000 dalībnieku, ne tikai noskaidrojot labākos skrituļslidotājus, bet arī izvēršoties par īstiem skrituļslidošanas svētkiem.

Šogad iespējams startēt trīs dažādās distancēs – "Favorit" bērnu distancē trasē pie Dzintaru koncertzāles, kā arī "Gutta" 14 km ģimenes distancē un 42 km maratona distancē (14 km aplis no Dzintariem līdz Buļļuciemam un atpakaļ). Visās vērtēšana notiks vairākās vecuma grupās.

Maratona 42 km distance jau trešo gadu pēc kārtas ir arī Latvijas čempionāts skrituļslidošanā, kuram rūpīgi gatavojas mūsu valsts sportisti. Startēs arī dalībnieki no Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas, Somijas, Polijas, Baltkrievijas un Lielbritānijas, viņu vidū arī tādi, kas plūkuši laurus pasaules līmeņa skrituļslidošanas sacensībās.

Plkst. 9.30 pirmie startēs dalībnieki maratona distancē, plkst. 11.50 sāksies bērnu braucieni, bet plkst. 13 trasē dosies skrituļslidotāji ģimenes distancē. Apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst. 14.30.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Jūrmala, pie Dzintaru koncertzāles
  • Notikuma sākums: 2013-08-04 09:30:00