Siguldas kausa izcīņa regbijā-7

Sestdien no plkst. 11 Siguldas "DEPO" laukumā notiks Regbija Attīstības asociācijas (RAA) rīkotais Latvijas regbija 1. līgas čempionāta trešais posms, kas reizē būs arī Siguldas kausa izcīņa. Vietējai publikai par prieku, piedalīsies arī regbija kluba "Sigulda" komanda.

Šis turnīrs ir pavisam svaigs pienesums Latvijas regbijam, jo tika izveidots tikai šogad. Sezonas laikā ir paredzēti pieci sabraukumi, labākos nosakot gan katrā posmā atsevišķi, gan sezonas kopvērtējumā. Priekšroku RAA 1. līgas čempionātam ir devis arī RK "Sigulda", jo, kā norāda galvenais treneris Mikus Ozols, viņa vadītajai komandai vispirms ir jāgūst pieredze, spēlējot pret sava līmeņa pretiniekiem, nevis jāspēlē pret Latvijas regbija eliti, kuriem ir krietns pieredzes un prakses handikaps.

Tādu klubu kā RK "Sigulda", kas ir jaunas vēsmas Latvijas regbijā, ir gana daudz, tāpēc arī šāds turnīrs ir izveidots. Turnīrs sestdien būs jau trešais šosezon. Siguldieši līdz šim ir piedalījušies vienā – sezonas atklāšanā Misā, kur, spēlējot nepilnā sastāvā, izdevās sasniegt pusfinālu un ierindoties ceturtajā vietā. Saldus posms tika izlaists dažādu apstākļu sakritību dēļ.

Savu skatītāju priekšā RK "Sigulda" sola cīnīties katrā epizodē par katru laukuma centimetru, neskatoties uz rezultātu. Taču pirmajā posmā pieredzētais vieš pamatotas cerības. Kārtīgs līdzjutēju atbalsts tikai palīdzēs.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas ”DEPO” laukums
  • Notikuma sākums: 2013-07-27 11:00:00