Vidzemes velobrauciens

Vidzemes Tūrisma asociācija un Ropažu novada pašvaldība aicina pievienoties šīs vasaras skaistākajam velobraucienam pa Vidzemi. Sestdien plkst. 10 Ropažu novadā sporta kompleksā "333" startēs trešais no četru posmu velomaratona pa Vidzemes "zaļā ceļa" maršrutu un gar gleznainās Ogres un Daugavas krastiem.

Velomaratons tā dalībniekus vispirms vedīs pa Rīga–Ērgļi "Greenways" jeb "zaļā ceļa" maršruta sākuma posmu no Ropažiem un tālāk uz Ikšķili, Ogri un Ķegumu. Velobrauciena laikā dalībnieki veiks 64 kilometru garu distanci, iepazīstot dabu un kultūru, baudot brīnišķīgas ainavas un apmeklējot interesantākos tūrisma objektus. Velomaratona finišs paredzēts aptuveni plkst. 18 sporta kompleksā "Zelta zirgs" Ķegumā, no kurienes paredzēts autobuss atpakaļ uz sporta kompleksu "333".

Velomaratons nav sacensības, tas ir aicinājums aktīvi atpūsties draugu, ģimenes un domubiedru lokā, pa ceļam iepazīstot interesantas vietas. Dalības maksa vienas dienas braucieniem attiecīgi Ls 2 un ģimenēm ar bērniem Ls 3.

Ropažu novada pašvaldība organizē iedzīvotājiem norīkojuma autobusu uz sporta kompleksu "333" maršrutā Ropaži (8.50)–Kākciems (9)–Zaķumuiža (9.10)–Silakrogs (9.15). Pieteikšanās autobusam līdz 24. jūlijam, vietu skaits ierobežots. Autobuss no kompleksa "333" uz visiem novada ciemiem pēc pasākuma dosies aptuveni plkst. 19.

Sporta komplekss "333" pasākuma dienā nodrošina automašīnas stāvvietu.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu novads, sporta komplekss ”333”
  • Notikuma sākums: 2013-07-27 10:00:00