Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341

"Džimlai Rūdi Rallallā" aktieri koncertizrādē Ikšķilē

"Džimlai Rūdi Rallallā" aktieri koncertizrādē Ikšķilē www.ikskile.lv

Piedalās:

Nacionālā teātra aktieris – Mārtiņš Egliens, kurš iejutīsies pasākuma vadītāja lomā,

Dailes teātra ilggadēji stūrakmeņi -  Jānis Paukštello, Gunārs Placēns, aktrise un ventiņu mēles speciāliste Velta Skurstene, bijusī Nacionālā teātra aktrise Irina Tomsone, ilggadējais operetes solists un direktors Juris Pučka.

Muzikālo  noformējumu veido  Nacionālā teātra muzikālās daļas vadītājs un komponists Valdis Zilveris. Viņa spēlētais akordeons pavadīs visas darbības uz skatuves.

Aktieru ansamblim ar dziesmām piepulcēsies arī Jaunā teātra vadītāja un daudzu populāru dziesmu autore un izpildītāja Laila Ilze Purmaliete

Gaidot filmas „Džimlai Rūdi Rallallā!” pirmizrādi un ar filmas veidotāju atbalstu, pie skatītājiem nāk muzikāli optimistisks koncertuzvedums ar Latvijas skatuves leģendām un vienojošām dziesmām.  

  1. pamatā ir oriģināls scenārijs, kas tapis, kopā sanākot filmā iesaistītajiem aktieriem. Par nopietnām lietām tiks runāts ar optimismu un prieku. Izcilās skatuves  personības, kas piedalās uzvedumā,  dalīsies arī savā personiskās dzīves pieredzē. Skatītājiem būs iespējams  uzzināt dažādus interesantus atgadījumus, kas piedzīvoti filmas tapšanas gaitā.  

Uzvedums ir papildināts ar populārām un jēgpilnām dziesmām, daudzas no kurām skatītāji tiks aicināti dziedāt līdzi. Būs arī īpaši šim uzvedumam komponēti pirmatskaņojumi ar Māras Zālītes vārdiem.

Džimlai Rūdi Rallallā, lai skan visā Latvijā!

Koncertuzvedumu piedāvā apvienība  "Jaunais teātris". Līdz šim "Jaunais teātris" skatītājiem piedāvājis izrādes - komēdiju "Naudas koks" (pēc V.Belševicas "Tās dullās Paulīnas dēļ"), "Stroika ar skatu uz Londonu", "Ar būdu uz baznīcu", rokoperu "Olivers" Arēnā Rīga, mūziklu "Robins Huds", "Vakariņas ar muļķi", ''Še tev Žūpu Bērtulis" un virkni bērnu izrādes.

Biļetes iepriekšpārdošanā  - LVL 4.00 Ikšķiles tautas namā un www.bilesuparadize.lv
Bērniem līdz 12 gadu vecumam bez norādītas sēdvietas ieeja bez maksas.

dzimlai rudi rallalalaa

Papildus Info

  • Norises vieta: Ikšķile
  • Notikuma sākums: 2013-07-18 19:00:00